Deckarsignering i Högdalen!

Skärtorsdagen, 13 april, kl 16 kommer författarna Mattias Leivinger (t v) och Johannes Pinter (t h) till vår butik i Högdalen och signerar sin nya bok ”De mörkermärkta”. Varmt välkomna!

I ett vårkallt Stockholm sker en serie mord som till en början inte verkar ha något samband. En sömnlös taxichaufför. En alkoholiserad före detta psykolog. En psykiskt sjuk kvinna på ett behandlingshem. Tre människospillror förenade i sina olycksöden. När poliskommissarie Iris Riverdal får fallen på sitt bord ställs hon inför en gåtfull mördare, en undflyende skepnad med dunkla metoder och okända motiv. Och bakom honom anas en ansiktslös ondska bortom alla begrepp. Gradvis går det upp för henne att morden har rottrådar långt tillbaka i tiden, trådar som också löper in i hennes eget liv. Samtidigt samlas en krets människor för att bekräfta det de redan anat. Det förflutnas skugga har kommit tillbaka för att förgöra dem, de mörkermärkta.

Mattias har tidigare skrivit ”När livet djupnar” och ”Freudland” och har en bakgrund som samtalsterapeut. Johannes Pinter har bland annat skrivit  ”Vackra kyrkor jag besökt”, ”1007” och ”Lille Gasten och den stora spökdagen”. Han har en bakgrund som filmregissör.

 

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *